Bienvenidos

Angelina Pérez SánchezEn nom de tots els regidors i regidores puc dir que és un honor poder donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament de Lloseta. 

Com a Batlessa de Lloseta vull oferir-vos aquesta plataforma interactiva perquè pogueu connectar-vos amb nosaltres, descobrir les nostres iniciatives i participar activament en el desenvolupament i el futur del nostre poble.

Lloseta és un lloc ric en història, cultura i diversitat, i amb uns paisatges inigualables. És precisament per això que ens enorgulleix ser un destí acollidor tant per a residents com per visitants. A través d'aquesta pàgina web, teniu l'oportunitat de conèixer millor tots els serveis que ofereix l'Ajuntament.

Esperam que aquesta pàgina sigui un punt de trobada virtual on totes les veus puguin ser escoltades i on les idees puguin créixer i prosperar. La vostra participació és essencial per construir un futur més brillant per a tothom.

Us convido a explorar aquest espai digital i aprofitar-ne totes les oportunitats que ofereix. No dubteu a contactar amb nosaltres si teniu algun suggeriment, dubte o necessitat. Estem aquí per ajudar-vos.

 Gràcies per la vostra confiança i suport. 

Angelina Pérez Sánchez
Batlessa de Lloseta