El bunyolí Pere Suau Palou guanya el premi literari en modalitat de poesia de la vila de Lloseta. El premi de narrativa queda desert

14-September-2023

Diumenge, 10 de setembre, es va conèixer la decisió del jurat de poesia i narrativa de la XXV edició dels premis literaris de la vila de Lloseta.

En la modalitat de poesia, amb un premi de 1.500 euros i l’edició del llibre a l’editorial Edicions Adia, el guanyador ha estat el bunyolí Pere Suau Palou, amb una obra presentada sota el lema “Ocell en hemorràgia de cantar-te”.

El guanyador va assistir al lliurament del premi i va recitar alguns poemes. (s’adjunten fotografies).

En la modalitat de narrativa, el jurat ha decidit deixar el premi desert.

L’Ajuntament de Lloseta ha volgut manifestar que la qualitat de les obres llegides no era suficient per obtenir el premi. Això demostra la voluntat de mantenir una qualitat literària a uns premis que ja són històrics i de prestigi. A més, la regidoria de Cultura ha manifestat que els doblers no gastats seran utilitzats en accions per promocionar la literatura, l’escriptura i la lectura al poble.

L’Ajuntament de Lloseta va aprofitar l’acte per manifestar que la pròxima edició dels premis es presentaran el dia del llibre de 2024 i es mantindran en català, com sempre ha estat.

Telèfons:
Pere Suau Palou, guanyador de poesia. 667 079 727
Javier González Bordas, regidor de cultura. 678 726 792