Lloseta activa la campaña ‘TastaLloseta’ de suport al sector de la restauración local amb vals de descompte

01-December-2021

El proper 18 de desembre es durà a terme un esdeveniment amb tast de vins mallorquins, música i ruta de tapes pel poble

El sector de la restauración ha estat un dels que ha patit amb més duresa la crisi derivada de la pandemia. Per aquest motiu l’Ajuntament de Lloseta impulsa una campanya de suport per incentivar el consum als bars, cafeteries i restaurants del poble.

Baix la denominación de ‘Tasta Lloseta’ el consistori encetarà la setmana que ve la distribució de vals de consum subvencionats per usar als bars i restaurants del poble. Aquests vals es podran comprar pagant 5 euros i servirán per fer una despesa de 10 euros als establiments acollits.

En principi es llancen 500 vals d’aquest tipus que es podrán usar fins a finals de gener del proper any. En tot cas l’Àrea de Comerç  no descarta ampliar la oferta segons la demanda existent.

Tots els empadronats a Lloseta majors de 18 anys podrán adquirir un màxim de dos vals per persona que s’hauran d’usar a dos establiments diferents. Això si, dues persones diferents podrán usar els seus vals de descompte per pagar un mateix compte. Els vals es podrán comprar a l'Ajuntament en horari d'oficina i es poden usar per a qualsevol consumició.

En els propers dies es farà publica la llista de bars i restaurants on es podrán usar aquests vals però es preveu mantenir oberta la convocatòria per tal que s’hi puguin sumar més establiments en qualsevol moment.

D'altra banda es té previst celebrar un esdeveniment ‘Tasta Lloseta’ el proper 18 de desembre a la plaça Espanya en el qual es combinaran tasts de vins, actuacions musicals i una ruta de tapes pels bars del poble. En aquesta iniciativa hi participaran una dotzena de bodegues.

Les entrades, que ja están a la venda a la plataforma enterticket permetran, per 15 euros, tenir una copa personalitzada, fins a cinc tasts de vins i un descompte de 5 euros en la compra de vi, a més de 5 euros per usar només aquell vespre a qualsevol dels bars adscrits a la nit de tapes. L’horabaixa es completarà amb les actuacions dels cantants Jaume Mas i Jaume Perpinyà al recinte de vins.